1. Home
  2. Online cursussen

Online cursussen

Om het aanbod uit te breiden hebben vind je hier alle online cursussen die aangeboden worden. Bij deze online cursussen zit ook een kortingscode waarmee je je voordeel kan doen. 

Veel plezier met de online cursussen! 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Online cursus baby- en kindgebaren

Speciaal voor ouders en professionals die niet de tijd of mogelijkheid hebben om een live cursus te volgen, is er een online cursus ‘Leer je kleintje begrijpen’ ontwikkeld. In 5 opeenvolgende lessen leer je iedere week 10 nieuwe gebaren. Maar er is nog veel meer. Bonuslessen met leuke extraatjes zoals liedjes zingen, boekjes voorlezen, kleurplaten...

Naast de gebaren krijg je ook uitleg over de taalontwikkeling, motorische ontwikkeling, hersenontwikkeling en tips hoe je gebaren het beste in de praktijk kan toepassen.
Het is echt een aanrader als je weinig tijd hebt. Je volgt de lessen waar en wanneer het jou uitkomt en in je eigen tempo. Je ziet de communicatie met je kleintje elke week verbeteren!

Deze cursus brengt je veel in het onderlinge begrip met je kleintje.

*De cursus kost tijdelijk nu slechts €147,- i.p.v. €197,-. Dit betekent dat jij een hele toffe korting krijgt van €50,-. Ook is er de optie om in termijnen te betalen. Je betaalt slechts €57,- in 3 termijnen. Op deze manier zijn de kosten niet meer een belemmering om jouw kleintje een mooi cadeau te geven.

Meer informatie en aanmeldingen:

Zeg het Met je Handjes

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Vul hieronder jouw emailadres in:


We vertellen je het laatste nieuws rondom cursussen en babygebaren.

top