Beste ,

In september start een nieuwe cursus Nederlandse Gebarentaal Voor Babygebaren en de Babygebaren Specialist Opleiding in Amsterdam.

Babygebaren Specialist Opleiding

In september start een Babygebaren Specialist Opleiding. De opleiding wordt in Amsterdam verzorgd. 

Kijk op de Babygebaren Specialist cursus pagina voor meer informatie.

Zou je graag als Babygebaren docent willen werken en ouders wegwijs maken in communicatie met behulp van gebaren? Werk je in de kinderopvang en wil je kinderen beter begrijpen door Babygebaren op je groep te gaan gebruiken? Wil je de cursus Babygebaren opnemen in je al lopende Babymassage/zwangerschapsyoga praktijk? Of zoek je als ouder naar een stevige verdieping in jouw mogelijkheden met of kennis van Babygebaren? 

Je bent van harte welkom! 

Tijdens de opleiding krijg je onder andere les van enthousiaste gastdocenten, die kundig en zeer gerenommeerd in hun vakgebied zijn. 

Onderwerpen die tijdens de opleiding worden behandeld zijn onder meer de aspecten van kinderontwikkeling en taalontwikkeling en hoe gebaren deze processen kan verrijken, maar ook kennis over de dovencultuur en gebarentaal.  

Heb jij belangstelling voor deze opleiding tot Babygebaren Specialist? 

Stuur dan een email naar info@babygebaren.nl met daarin informatie over jezelf, welke opleiding je gedaan hebt, wat voor werk je momenteel doet, wat je al van Babygebaren weet en wat je er mee wilt gaan doen.

Vergeet vooral niet je volledige naam, adres en telefoonnummer te vermelden!

Opleiding in september:

Cursusdag 1: 23 september 2016 (10:00 - 17:00)
Cursusdag 2: 30 september 2016 (10:00 - 17:00)
Cursusdag 3: 07 oktober 2016 (10:00 - 17:00)
Cursusdag 4: 14 oktober 2016 (10:00 - 17:00)

Schijf je in via deze link!

Workshop Nederlandse Gebarentaal voor Babygebaren

Op 26 augustus aanstaande 2016 verzorgt Lissa Zeviar een workshop Nederlandse Gebarentaal op basis van haar boek Babygebaren, gebaren met je kind voor hij kan praten. 

Deze workshop is voor alle ouders, verzorgenden en belangstellenden die willen oefenen met gebaren maken en gebruiken, je hoeft dus geen Babygebaren Docent te zijn om hieraan deel te nemen!

In deze workshop zullen alle gebaren uit het cursus- en activiteiten boek de revue passeren en door middel van spelletjes en praktische voorbeelden van activiteiten zullen we de gebaren oefenen en toepassen.

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de geschiedenis van de Nederlandse gebarentaal en krijg je tips over waar je meer informatie kan vinden over gebaren en gebarentaal.

Locatie: Marius Bauerstraat 339, 1062 AN, Amsterdam

Tijd: 10.00 - 16.00

Kosten: €80,- incl BTW

Schrijf je in via deze link!

 

Met vriendelijke groet,

Babygebaren Nederland

Oproep!

Heb je nog filmpjes en foto's van je gebarende baby? Stuur ze dan naar ons op! We willen ze graag op de website plaatsen om andere ouders te laten zien wat Babygebaren in de praktijk inhoudt.

Babygebaren Nederland
Marius Bauerstraat 339
1062 AN Amsterdam
020 77 44 826
info@babygebaren.nl

www.Babygebaren.nl

facebook pagina
facebook groep (zeer actief)
BabygebarenNL twitter
Mocht u zich willen uitschrijven klik dan hier Afmelden