Hier vind je alle locaties waar onze docenten cursussen en workshops verzorgen. Door te klikken op een ballon, vind je meer informatie over de cursus, kun je inschrijven en de docent per email benaderen voor aanvullende vragen.

In de linker kolom staan de provincies vermeld met cursuslocaties. Wanneer je op een provincie klikt, verschijnt een overzicht van de plaatsen met cursusaanbod. Een klik op de plaats geeft je alle informatie over cursussen en workshops voor de komende tijd.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging, neem contact met ons op wanneer je geen mail hebt ontvangen. Kijk in onze webwinkel voor leuke en zinvolle ondersteunende materialen.

Docenten bij babygebaren

Misa Halcakova

Misa Halcakova

Baby- en kindgebaren specialist - cursussen voor ouders, trainingen...

Spontaan, enthousiast, doorzetter en liefdevol. Dat zijn woorden die ik vaak terug krijg als ik mensen vraag hoe ze mij zien. Dankzij deze eigenschappen sta ik waar ik sta en doe ik wat ik doe....

Docenten overzicht

Gecertificeerde Kinderdagverblijven en Gastouders

Wil je weten waar een kinderdagverblijf of gastouder zit die de Babygebarenmethode gebruikt, ga dan naar ons overzicht van gecertificeerde kinderdagverblijven en Gastouders.

Het Overzicht

Contact

Email: info@babygebaren.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Vul hieronder jouw emailadres in:


We vertellen je het laatste nieuws rondom cursussen en babygebaren.

top