1. Home
  2. Cursus-omschrijving
  3. Babygebaren cursus voor Ouders

Babygebaren cursus voor Ouders

De Babygebarencursus voor ouders geeft een diepgaande kijk op het Babygebaren-programma en geeft ouders en opvoeders waardevolle technieken om de communicatie- en taalontwikkeling bij hun kind te stimuleren. Het laat je zien hoe je een gebaar aanleert bij je kind en geeft inzicht in verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Je zult functionele gebaren leren; effectieve manieren om gebarentaal te gebruiken in het dagelijks leven, alsmede activiteiten die op een creatieve manier de taalontwikkeling stimuleren. 

Na de basis van Babygebaren die in de eerste bijeenkomst aan de orde komt, kun je in de volgende bijeenkomsten je vragen stellen, ervaringen delen met andere ouders en natuurlijk nieuwe gebaren leren. Op deze manier wordt er nog meer perspectief gegeven aan de methode Babygebaren.

Je bent welkom om je kind mee te nemen naar de bijeenkomsten, maar liefst alleen wanneer het nog niet al te mobiel is. Aanwezigheid van je baby is overigens niet noodzakelijk voor de cursus. Idealiter komen beide ouders naar de cursus; als dit niet lukt kan iemand die regelmatig oppast bij het gezin, of bijvoorbeeld een opa of oma die het leuk vindt om ook met Babygebaren te gaan werken, meekomen in plaats van een ouder.

Voor de kosten kun je op onderstaande link klikken

 

Alle babygebaren cursussen

Aanmelden Nieuwsbrief

Vul hieronder jouw emailadres in:


We vertellen je het laatste nieuws rondom cursussen en babygebaren.

top