1. Home
  2. Cursus-omschrijving
  3. Babygebaren cursus aan huis

Babygebaren cursus aan huis

Een privé Cursus Babygebaren

Wanneer je thuis en alleen voor je eigen gezin een cursus Babygebaren wilt, maken we graag een programma op maat dat aansluit bij jouw gezinssituatie en behoefte. Deze cursus wordt in 2 bijeenkomsten aangeboden voor 2 volwassenen en jullie kind(eren). Wanneer grootouders of andere familieleden ook deel willen nemen, kan dit uiteraard, tegen betaling. In de eerste bijeenkomst wordt de basis van Babygebaren toegelicht en krijg je een exemplaar van het boekje 'Babygebaren, de eerste woordjes' waarmee je direct aan de slag kunt. In de tweede bijeenkomst is er uitgebreid ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. Daarnaast is er uiteraard aandacht voor het leren van nieuwe gebaren.

Voor meer informatie mail naar info@babygebaren.nl


Een Babygebaren Cursus in jouw huiskamer

Wanneer je, naast je eigen gezin, 5 andere gezinnen enthousiast kan maken voor een kennismaking met Babygebaren, dan komen wij een cursus geven in jouw huiskamer!

De cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten, op verzoek gepland. In de eerste bijeenkomst wordt de basis van het Babygebarenprogramma toegelicht en leren jullie de eerste gebaren. Ieder gezin krijgt een exemplaar van het boekje 'Babygebaren, de eerste woordjes' waarmee je direct aan de slag kunt. In de tweede bijeenkomst is er uitgebreid ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. Daarnaast is er uiteraard aandacht voor het leren van nieuwe gebaren.

Voor meer informatie mail naar info@babygebaren.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Vul hieronder jouw emailadres in:


We vertellen je het laatste nieuws rondom cursussen en babygebaren.

top